Călin Cavaleru

Cine este Călin Cavaleru

Călin Cavaleru este un consultant care simplifică existența antreprenorilor și managerilor de companii cu care colaborează. El își ajută clienții să găsească și să aplice soluții practice, simple, ieftine, durabile.

Din 2003, an în care a devenit consultant, Călin a lucrat pentru companii din media, industrie, banking, asigurări, auto, retail, oil&gas, IT&C, FMCG și producție publicitară ca trainer pentru echipele de conducere, consultant, mentor sau coordonator de proiect.

Călin este certificat internațional în programe de training și consultanță precum: Problem Solving Decision Making, Project Management, Analytical Troubleshooting sau Definirea și implementarea strategiei.

Printre rezultatele notabile ale perioadei 2003 – 2015 amintim:

  • Dublarea cifrei de afaceri și creșterea gross marginului de până la 4 ori în primul an la antreprenorii cu care lucrează
  • Integrarea proceselor comerciale cu sistemele informatice și dezvoltarea unui departament de vânzări pentru o multinațională din domeniul editării de conținut pentru profesioniști
  • Reorganizarea și restructurarea unei companii românești cu peste 300 de angajați, fabrică și un rulaj de 10 milioane de Euro/an
  • Conducerea echipei de proiect care a negociat contractul de master franciză a lanțului de magazine pentru copii Imaginarium și implementarea în România a primelor 3 magazine
  • Training cu peste 1.000 de cursanți la programe de soft (prospectare, vânzare, negociere) și hard skills (gândire rațională, management de proiect)

Înainte de 2003 Călin a lucrat pentru mai multe firme multinationale – Rothmans, Kraft Jacobs Suchard, Gallina Blanca – trecând prin toate treptele ierarhice de la vânzător la director al regiunii Balcanice responsabil pentru rezultatele din 9 țări.

Călin este de formație profesională inginer, absolvent al Institutului Politehnic din București și a lucrat timp de 4 ani ca șef de șantier la centrala nucleară de la Cernavodă.