Rezolvă

Ca să rezolvi problemele complexe cu care te confrunți în context organizațional e nevoie să-ți conduci coechipierii spre o înțelegere comună a situațiilor, să ai abilități excelente de comunicare și capacitatea de a lua decizii în timp util chiar și în condiții de incertitudine ridicată.

Ești fie doar un funcționar, fie un lider adevărat în funcție de felul în care identifici cauzele reale ale disfuncțiilor, planifici pașii următori sau analizezi riscurile.

Găsești în continuare câteva dintre serviciile mele care te pot ajuta să te dezvolți în leadership:

Consultanță executivă

Cel care conduce compania este doar un om. El are nevoie periodic să fie adus înapoi pe șine, să se sfătuiască cu cineva în care are încredere, să primească o mână de ajutor când navighează printre scenarii alternative, să învețe în regim accelerat chestiuni care nu se predau nici la MBA.

Ai mai multe șanse să biruiești în lupta cu incertitudinea, inerția, obiceiurile neproductive când ai în preajma ta un specialist căruia să-i vorbești despre obiectivele, așteptările și trăirile tale.
Contactează-mă

Facilitarea managementului meetingurilor

Ca să facilitezi eficient o întâlnire a echipei de management ai nevoie de experiență, știință, artă și de stăpânirea unui proces care dă rezultate.

Când crești ca și conducător într-o organizație ești antrenat pentru multe dintre provocările cu care te vei confrunta. Totuși nu te învață nimeni să planifici o întâlnire de cel puțin o zi, să gestionezi dinamica unui grup sau să duci oameni cu interese divergente sau agende ascunse către un rezultat comun.

Ai mult de câștigat folosind periodic întâlniri ale echipei de top facilitate de un specialist din afară pentru că, numai în felul acesta, poți rezolva probleme demult trase pe dreapta și poți obține acorduri între părți chiar dacă există divergențe aparent insurmontabile.
Contactează-mă